AlternAtivA Tetovë mbajti sonte mbledhje, ja çka u diskutua

by admin
Spread the love

Alternativa Dega Tetovë sonte mbajti mbledhjen e radhës të Kuvendit të degës ku u diskutua rreth ndodhive politike në nivel lokal dhe qendror, si dhe veprimeve të mëtutjeshme.


Kryetari i degës së Alternativës në Tetovë, Dritan Bexheti para kuvendarëve theksoi se vendimi i Alternativës për të lëshuar qeverinë ishte i domosdoshëm për të ruajtur dinjitetin e çdo votuesi të AAA-së dhe për të treguar se vota e çdo anëtari të AAA-së dhe çdo votuesi nuk do të përdoret për asnjë moment për interesat tona personale, ndërsa jam i bindur se tani e tutje do të jemi edhe më të fortë pasi Alternativa nuk jam unë por jemi ne së bashku, tha kryetari i degës Dritan Bexheti.

Diçka po zihet…

Poashtu mund të lexoni: https://www.shqip.media/eksluzive-besa-alternativa-po-bashkohen-ja-kush-pritet-te-jete-kryetari-i-ri/

You may also like