AlternAtivA sot shpërndau programin e saj në disa lagje të Tetovës – FOTO

by admin
Spread the love

Bartësi i listës së Alternativës, Faton Selami sot së bashku me kandidatët për këshilltarë, deputetin Hysni Ismaili dhe kryetarin e degës së Alternativës në Tetovë, Dritan Bexheti kanë vazhduar me aktivitetet për prezantimin e programit të partisë së tyre për zgjedhjet e parakohshme lokale për anëtarë të këshillit komunal në Tetovë që do të mbahen më 20 Gusht, përcjellë Top24

Lexo lajme interesante

You may also like