Alternativa gaboi, nuk u pozicionua mirë! – Shqip

by admin
Spread the love

Analisti dhe gazetari Xhelal Neziri mendon se Alternativa e AFrim Gashit ka gabuar në gjithë këtë situatë të krijuar me zgjerimin e qeverisë.

“Nuk arritën të koordinohen në hapa dhe në momente të afektit kanë sjellur vendim… Alternativa ka bërë një gabim që nuk u pozicionua mirë në këtë situatë. Fuqia e saj politike nuk mund ta ndalë zgjerimin me ASH-në. Në vend që të promovohet si një vizionare për shkak se para ASH-së vendosi t’i bashkohet qeverisë, ajo vendosi te kundërshtojë një proces për të cilin nuk kishte fuqi ta kundërshtojë deri në fund”, deklaroi Neziri në klan Debat me Xhumadije Ibrahimin./KlanMacedonia

You may also like