Albini do ta shpallë edhe njëherë pavarësinë

by admin
Spread the love

Albini ka me provu me e shpalle edhe njehere pavaresine, edhe nje pjese ka me thane “eh, qitashte osht shpalle mire pavaresia”.

Pra, me marreveshjen e vitit 2011, Kosova dhe Serbia u paten marre vesh qe qytetareve me jau mundesi levizjen me leje te njoftimit. Nuk i paten pranu as atehere e as sot leternjoftimet si dokumente zyrtare qe i leshon nje shtet, por vetem si mundesi per udhetim. Sikur qysh e pranon Greqia pasaporten. Nuk ta njeh shtetin por ta njeh pasaporten.

Tash, Serbia ka pase vendose qe ne kufi, kur kalojshe me leje te njoftimit me e leshu nje dokument, qe eshte perdore per tranzit, qe do te thote me e dite ku po hyn e ku po del.

Kete mundesi e ka pase edhe Kosova, mirepo me sa e mbaj une ne mend me nje vendim qeveritar, per shkak te shqiptareve te Lugines nuk e ka implementu. Veturat kane qene problem, jo leternjoftimet.

Lexo lajme interesante

You may also like