Aksion i madh shtetëror sonte në Tetovë

by admin
Spread the love

Aksion i madh shtetëror sonte zhvillohet në Tetovë. Ekipe të p.olicisë, Inspektoriatit të Tregut dhe Drejtorisë për të Ardhura Publike në këto momente bëjnë inspektime nëpër kafeterite dhe restoranet e Tetovës. Aksionet përfshijnë inspektimin e masave anti – covid, dhënien e llogarive fiskale etj etj. Gjatë ditës së nesërme më shumë informacione…

Lexo lajme interesante

You may also like