“Ai që del rrugëve, që mbledh fonde”, Olta Gixhari me akuza për Arbër Hajdarin – opinionisti kërkon sqarim

by admin
Spread the love

Arbër Hajdari kërkoi një sqarim nga Olta për komentin e saj për të si “ ai që del rrugëve dhe mbledh fondet”.

Arbri: Dua një sqarim nga ty për deklarata që ke thënë pas prime të kaluar , që më je referuar si njeri që mbledh fonde, ke përmendur dhe bashkinë…

Olta: Ti ishe i papërgatitur radhën e parë, ato që the radhën e parë i kanë trazuar shumë ujërat këtu. Se Genti thoshte që e tha dhe Arbri që ti manipulon. Ti më the zhurmuese!

Arbri: Unë nuk të kam bullizuar. Unë nuk jap opinione për jetën tënde siç bën ti për mua, unë jap opinione, për ty aty brenda, ti përmend bashkinë… ti i vë fjalëve të mia ato që do./Botapress.info/

You may also like