Ai po të fsheh diçka dhe ke 7 shenja që e tregojnë

by admin
Spread the love

Të gjithë kanë sekrete që i mbajnë vetë, por çdo marrëdhënie duhet të bazohet në besim. Komunikimi i rregullt është thelbësor, por nëse partneri juaj dëshiron të fshehë diçka, duhet të dini se si t’i bëni ata të thonë të vërtetën.

Shenjat që ata lenë gjatë momentin që gënjejnë janë të dukshme, ndaj ne ju sjellim më poshtë 7 momente, në të cilat mund t’i dalloni se po gënjejnë sipas ‘Bright Side’:

  • Zëri i tyre ndryshon.
  • Ata shmangin kontaktin me sy.
  • Kur u përgjigjeni pyetjeve tuaja, përgjigjet e tyre janë të paqarta dhe sytë e tyre lëvizin më shpejtë.
  • Ata i bëjnë të tjerët të ndjehen të vetëdijshëm.
  • Gjuha e tyre e trupit tregon që ata janë nervozë rreth jush.
  • Ata e shmangin thelbin e bisedës duke u përpjekur të ‘shpëtojnë’ nga ajo.
  • Ata janë të përfshirë në punë më shumë se zakonisht./revistawho.com

Lexo lajme interesante

You may also like