Agim Çeku dhe avokati Ramë Gashi mobilizohen masovikisht në përkrahje të Daut Haradinajt

by admin
Spread the love

Kandidatit për kryetar të Prishtinës, Daut Haradinaj po vazhdon t’i rritet mbështetja në kuadër të fushatës së tij. Së fundi, në përkrahje të Haradinajt kanë dalur haptas edhe ish – kryeministri Agim Çeku si dhe avokati i mirënjohur në Prishtinë, Ramë Gashi, këta të fundit personalitete me ndikim të madh në kryeqytet.

Në profilin e tij në Facebook, Haradinaj ka njoftuar se është i nderuar me përkrahjen ish – kryeministrit Çeku dhe avokatit të mirënjohur Ramë Gashi si shumë personaliteteve të tjera.

Kujtojmë se kjo përkrahje Haradinajt i vjen në vazhdën e mbështetjes së vazhdueshme që po i ofrohet nga personalitete të ndryshme të kryeqytetit, meqë rast Haradinajn e bën pretendent serioz për të parin e Komunës së Prishtinës.

Postimi i plotë:

I nderuar me përkrahjen ish – kryeministrit Çeku dhe avokatit të mirënjohur Ramë Gashi si dhe shumë personaliteteve me rëndësi. Të vendosur për të bërë ndryshimin e madh në kryeqytet. #eparaPrishtina #punamarë

Lajme interesante

You may also like