“A më do vetëm për lojë?”, Luizi e pyet, Kiara përgjigjet: S’je as i pari, as i fundit!

by admin
Spread the love

Mbrëmë Luizi i tha Kiares se ka frikë se duke e ditur se sa shumë ndjen ai për të, ajo do ta përdorë atë shumë bukur, jo në mënyrë shfrytëzuese. Menjëherë reagoi Kiara, e cila i tha se “nuk je as i pari dhe as i fundit”.

Luizi: Unë kam frikë këtë, se duke e ditur se sa ndjej për ty e sa të dua, ti ke për ta përdorur këtë në mënyrë shumë të bukur. Jo në mënyrë shfrytëzuese

Kiara: Nuk je as i pari e as i fundit që… As i pari domethënë që bën, nuk ka lidhje. Se krah vetes gjithmonë kam dashur njerëz që bëjnë për mua

Luizi: S’je as i pari as i fundit, shumë e bukur kjo Kiara: I fundit domethënë… Luizi: Në ça sensi?

Kiara: Nuk është hera e parë që dikush bën shumë për mua, kështu që është normale, nuk të shfrytëzoj. Nuk ka lidhje, e vlerësoj madje. Hë u mërzite tani?

Luizi: Jo Kiara: U pre fare. Pse mërzitesh direkt si bebe, si çun i vogël 2 vjeç

Luizi: Ja këtë desha me thënë, se duke e ditur se sa të dua, ia fut një përkëdhelje, i bën gjitha me mua, edhe thua ‘kaloi, e harroi’.

Kiara: Ti je kampion në ngelje hatri. Njeri që të ngel qejfi në çdo moment Luizi: Nuk duhet? Kiara: Nuk duhet në çdo moment se bëhesh i lodhshëm. Luizi: S’duhet me të thënë unë ‘O Kiarë nuk je as e para as e fundit’

The post “A më do vetëm për lojë?”, Luizi e pyet, Kiara përgjigjet: S’je as i pari, as i fundit! appeared first on Telemedia.

You may also like