A janë në lidhje Sara me DJ PM dhe cili është raporti i tyre?

by admin
Spread the love

Si duket marrëdhënia midis Sarës dhe DJ PM është përmirësuar edhe pas një zënke që patën ata brenda shtëpisë.

Sara dhe DJ PM patën një zënkë rreth një batute të Sarës, por më vonë u kuptua se ajo kishte qenë një shaka e DJ PM me të.

“Nuk e kuptova që ishte shaka”, tha Sara.

E pyetur për marrëdhënien e saj me DJ PM, Sara dha se qëndrojnë bukur, por jo si qift tipik.

“Qëndrojmë në një marrëdhënie që mbase nuk jemi ai qifti tipik për t’u marrë shembull që qëndrojmë duke shprehur dahsuri apo duke u puthur”, tha Sara.

“Unë e kam thënë edhe në dhomë të rrëfimit, e falënderoj DJ PM që e ka kuptuar situatën time dhe smë ka vënë në siklet, pavarësisht që unë merzitem me të”, tha Sara.


Lajme interesante

You may also like