8 shenja që tregojnë se jeni lodhur nga puna

by admin
Spread the love

Për të shkuar deri tek suksesi rruga kalon përmes vështirësish dhe sakrificash, por kjo nuk do të thotë kurrsesi se duhen prishur balancat.

Më poshtë do të gjeni një listë me simptomat që tregojnë se e kemi shkelur pak me punën, transmeton televizioni publik.

E rëndësishme është që të gjendet një ekuilibër mes punës, kohës së lirë, argëtimit, familjes dhe pushimit. Por si ta kuptojmë që në fakt e kemi tejkaluar masën e të punuarit?

Jeni gjithmonë të lodhur

Marrëdhëniet tuaja janë copë-copë

Nuk bëni asgjë argëtuese

Rendimenti në punë ka filluar të bjerë

Po kështu edhe kujtesa

Rezultatet e projekteve tuaja janë gjithashtu të dobëta

Jeni të varur nga puna

Keni filluar të keni probleme edhe me shëndetin.

Lajme interesante

You may also like