67 sanksione për autobusët që transportojnë nxënës, 17 dërgohen për kontroll të jashtëzakonshëm teknik – Shqip

by admin
Spread the love

Gjatë ditës së djeshme (25.01.2023) në periudhën nga ora 12.00 deri në ora 16.00 në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut është kryer kontroll aksion në automjetet që kryejnë transport publik të nxënësve, për rritjen e sigurisë së nxënësve nga shtëpia në. shkolla dhe nga shkolla në shtëpi.

Gjatë kontrollit janë konstatuar 67 kundërvajtje në komunikacion, ndërsa një automjet është përjashtuar nga qarkullimi për shkak të skadimit të regjistrimit.

17 automjete janë dërguar për kontroll të jashtëzakonshëm teknik.

Kontrollet e qarkullimit për të rritur sigurinë e nxënësve nga shtëpia në shkollë dhe nga shkolla në shtëpi vazhdojnë edhe në ditët në vijim. U bëjmë thirrje të gjithëve që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e qarkullimit rrugor dhe në këtë mënyrë të gjithë së bashku kontribuojmë në rritjen e sigurisë së fëmijëve dhe të gjithë neve, thonë nga MPB. /KlanMacedonia/

You may also like