5 kritere për të zgjedhur partnerin, përtej syve e flokëve

by admin
Spread the love

Mos prisni gjithmonë që mashkulli ideal t’iu bjerë nga qielli. Ju mund ta përzgjidhni atë në bazë të 8 kritereve.

      Zgjidhni dikë ambicioz

Ndjekja e ëndrrave është gjëja me e rëndësishme. Zgjidheni partnerin person të vendosur dhe që është ambicioz për jetën.

    Zgjidhni dikë që ju sheh si diçka të vyer

E ku ka gjë më të mirë sesa të marrësh gjithë kohës komplimente? Zgjidhni të keni në krah një person që të dijë t’ju thur elozhe dhe t’ju ëmbëlsojë me fjalë.

    Zgjidhni dikë kureshtar

Nw përgjithësi këta persona janë të hapur dhe pyesin për çdo gjë. Ata duan të mësojnë gjëra të reja për të mësuar më shumë.

    Zgjidhni një person që të shmangë konfliktet

Nuk është person i mire ai që gjithmonë kapet pas diçkaje dhe kërkon të konfliktohet, por ai që qëndron larg zënkave dhe e kalon çdo situate delikate me lehtësi.

     Zgjidhni një person qe ta keni edhe mik

Pasioni dhe ndjenjat janë një gjë, por komunikimi për çdo gjë me partnerin, është gjëja më e rëndësishme, pa të cilën nuk mund të ecet përpara. Shumë histori të mëdha fillojnë me miqësi të mira./revistawho.com

Lexo lajme interesante

You may also like