5 arsye pse (nuk) duhet të martoheni

by admin
Spread the love

Nëse jeni ende beqarë, nuk duhet ta vrisni shumë mendjen.

Ka disa gjëra që tregojnë se nuk është edhe aq bukur të jesh i martuar:

1. Bëni gjëra që nuk i pëlqeni

Martesa ka detyrimet e veta, prandaj duhet të bëni kompromis. Angazhimet e tua rriten më shumë dhe ka disa gjëra që nuk i bën se i pëlqen, por se duhet t’i bësh. Ka njerëz, që e kanë të vështirë të bëjnë kompromise.

2. Harrojeni egoizmin

Secili prej nesh, është sadopak egoistë, por në martesë kjo gjë nuk ecën. Në shumicën e kohës, do tregoni se nuk jeni të tillë, pasi rrezikoni të ndaheni. Njerëzit që kujdesen më shumë për veten, sesa për të tjerët e kanë të vështirë të përshtaten.

3. Nuk qëndroni vetëm

Secili prej jush, ka nevojë të qëndrojë vetëm. Në martesë, koha juaj është e ndarë më atë të partnerit. Pothuajse çdo gjë, tashmë e bëni së bashku. Nëse jeni person që dëshironi të qëndroni më shumë vetëm, në martesë kjo gjë nuk është e mundur.

4. Pranoni se partneri nuk është perfekt

Pasi jeni martuar, e kuptoni më mirë se partneri juaj nuk është ai që keni pritur. Gjatë viteve, del në pah karakteri i vërtet dhe duhet të pranoni se ai nuk është i aftë për disa gjëra. Duhet të pranoni realitetin!

5. Keni frikë ta imagjinoni jetën pa dikë

Duke qenë të martuar, sidomos për shumë kohë nuk mund ta përballoni më pas jetën si beqarë. Do e keni shumë të vështirë, t’ja dilni vetë mbanë.

Lexo lajme interesante

You may also like