421 reja dhe 395 të shëruar nga Covid-19 në Maqedoninë e Veriut

by admin
Spread the love
728x90px

MARKETING I PAGUAR POLITIK

Ministria e Shëndetëisë ka njoftuar se në 24 orët e fundit janë bërë  2.900 testime, ndërsa janë regjistruar 421 raste të reja me Covid-19.

MARKETING I PAGUAR POLITIK

Insituti i Shëndetit Publik ka regjistruar 395 pacientë të shëruar.

bekimcair

Nga MSH thonë se në 24 orët e fundit kanë ndërruar jetë 8 persona të cilët kanë qenë pozitiv për coronavirus, ndërsa në sistemin “Termini im” janë paraqitur edhe 5 persona tjerë të vdekur, të cilët kanë ndërruar jetë në periudhën prej 06.09.2021 deri 28.09.2021. /SHENJA/

MARKETING I PAGUAR POLITIK

ash-ads

Lajme interesante

You may also like