Si pritet të ndahet pasuria 127 bilionë dollarë mes çiftit Gates?

Bill Gates dhe bashkëshortja e tij, Melinda kanë njoftuar të gjithë se do ndahen, në mënyrë të pjekur. Por të gjithë mendojnë, si do ndahet pasuria 127 bilionë dollarë mes tyre?

DailyMail shkruan se pasuria tyre përfshinë shtëpi në 5 shtete, makina, përfshirë një Porche 2 milionë dollarë, një koleksion arti, duke përfshirë 30 milionë dollarë libra dhe skica nga Leonardo Da Vinci. Sigurisht edhe anije private.

Gjithashtu, çifti është pronar i 242,000 hektarë tokë bujqësore në 18 shtete të ndryshme në SHBA. Dailymail shkruan më tej se çifti gjithashtu kanë shkruar trashëgiminë para se të vdesin, ku shkruhet se të tre fëmijët do marrin 10 milionë dollarë secili.

Kjo është e dashura e re e Bill Gates

Divorci i Bill dhe Melina Gates pas 25 vitesh martesë zbuloi pakte e marrëveshie të thëna e të fshehura, të Read more

Prodhohet në Izrael kornea sintetike, miliona të verbër mund të rifitojnë shikimin

Startapi izraelit CorNeat Vision, një kompani e pajisjeve mjekësore oftalmike, njoftoi se zgjidhja e saj më e re, CorNeat KPro, Read more

Leave a Reply