6 komuna do të marrë opozita shqiptare në Pollog

Kryetari i Komunës së Vrapçishtit Isen Shabani në Click Plus në TV21, foli edhe për zgjedhjet lokale që do të mbahen në tetor të këtij viti. Shabani bindshëm deklaroi se opozita shqiptare në Pollog do të fitojë 6 komuna. Ndër të tjera Shabani konfirmoi se do të rikandidoj edhe për një mandat në Komunën e Vrapçishtit.

About admin

Check Also

Musa Xhaferi dhe biznismeni nga Tetova bëjnë miliona euro me bizneset

Një kompani në pronësi të djemve të Musa Xhaferit dhe biznesmenit tetovar Azbi Ibrahimi, U-Power …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *