BFI-ja e Tetovës e padiciplinuar, shembull i keq për popullatën – FOTO

BFI-ja e Tetovës ka thyer rregullat e karantinës në Maqedoni duke organizuar iftar në ambient të mbyllyr edhe pse kjo është e jashtëligjshme. Në Maqedoni e lejuar është vetëm puna në ambientet e hapura të restoraneve.

Një shembull i keq i veprimit me të cilën krenohet BFI-ja e Tetovës edhe në Facebook…

UT dhe Universiteti Iowa nga SHBA-ja nënshkruan memorandum bashkëpunimi

Universiteti i Tetovës dhe Universiteti Iowa nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë nënshkruar memorandum bashkëpunimi. Dy universitetet në të Read more

Zëdhënësi i qytetit të Shkupit i reagon opozitës shqiptare përmes fotografive

Zëdhënësi i qytetit të Shkupit, Valon Salihu, përmes disa fotografive i ka reaguar opozitës shqiptare, që sot kishte mbajtur një Read more

Leave a Reply