Ndërron jetë aktivisti i BDI-së në Tetovë

Artan Tuli aktivisti i BDI-së në Tetovë ka ndërruar jetë nga Covidi njofton portali Shqipmedia. Ai ka punuar në Drejtorinë për udhëheqjen e librave Amë. Ka lënë pas vetes gruan dhe dy fëmijë. Kryetari i degës së BDI-së Florin Besimi ka ngushlluar më këtë rast.

About admin

Check Also

Musa Xhaferi dhe biznismeni nga Tetova bëjnë miliona euro me bizneset

Një kompani në pronësi të djemve të Musa Xhaferit dhe biznesmenit tetovar Azbi Ibrahimi, U-Power …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *