Hoxha shqiptar: Boll më me ndërtimin e xhamiave se u lodhëm! VIDEO

Një video që ka paraqitur një faqe islame në internet, një hoxhë shqiptar dëgjohet duke kritikuar fenomenin e ndërtimit të panevojshëm të xhamiave. Një kritikë shumë me vend e thënë nga hoxha që nëse do ta thonte dikush tjetër do të haste në vesh të shurdhër ose do të ofendohej nga popullata. Ky hoxhë është Mr.Qazmedin Shaqiri…

Kreshnik Spahiu: PD-së i ikin 4 aleatë!

Kreshnik Spahiu në një lidhje live në Open tha se opozita do futet në parlament dhe në këtë mënyrë ka Read more

UT dhe Universiteti Iowa nga SHBA-ja nënshkruan memorandum bashkëpunimi

Universiteti i Tetovës dhe Universiteti Iowa nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë nënshkruar memorandum bashkëpunimi. Dy universitetet në të Read more

Leave a Reply