Hoxha shqiptar: Boll më me ndërtimin e xhamiave se u lodhëm! VIDEO

Një video që ka paraqitur një faqe islame në internet, një hoxhë shqiptar dëgjohet duke kritikuar fenomenin e ndërtimit të panevojshëm të xhamiave. Një kritikë shumë me vend e thënë nga hoxha që nëse do ta thonte dikush tjetër do të haste në vesh të shurdhër ose do të ofendohej nga popullata. Ky hoxhë është Mr.Qazmedin Shaqiri…

About admin

Check Also

Kur është Nata e Kadrit dhe rëndësia e saj?

Nata e Kadrit konsiderohet nga myslimanët si nata më e shenjtë e Ramazanit. Data e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *