UEFA rrit shpërblimet, ja sa përfiton Shkëndija kampione

Ekipet shqiptare vitin e shkuar përfituan 240+260, pra 500 mijë euro. Këtë vit, pritet që ekipet shqiptare pjesëmarrëse të përfitojnë një shpërblim me sistem progresiv. Për turin e parë shpërblimi do të jetë rreth 350 mijë euro, të shpërndara në këtë mënyrë: 100 mijë euro i merr ekipi si parapagesë për pjesëmarrjen dhe 250 mijë të tjera në momentin e eliminimit.

Për turin e dytë, shpërblimi të jetë sërish 100 mijë euro për pjesëmarrjen dhe 350 mijë euro si shpërblim në momentin që eliminohesh nga ky kompeticion. Në total, ekipi në këtë rast merr 200 mijë euro për pjesëmarrjen në dy turet e para dhe 350 mijë euro në momentin e eliminimit. Pra në total, 550 mijë euro, 50 mijë më tepër sesa një ekip shqiptar që ka luajtur dy ture në Europa League deri vjet.

A do të vazhdojë kontratën Gjoka me Shkëndijën? Ja përgjigja e tij…

Shkëndija e shqiptarëve të Tetovës ka arritur edhe një tjetër vit të shpallet kampione e Maqedonisë së Veriut dhe kjo Read more

Përqafimi i lojtarit kosovar me atë serb, imazh i një “bote të re”

Ka marrë shumë vëmendje në mediat italiane dhe jo vetëm, përqafimi mes një lojtari me origjinë kosovare Mërgim Vojvoda dhe Read more

Leave a Reply