Tetovë: Dy femra kapen keq mes vehte

Dje rreth orës 18.00, zyrtarët policorë të SPB Tetovë e kanë arrestuar 41-vjeçaren A.B. nga Reçica e Vogël e Tetovës, e cila në oborrin e shtëpisë familjare e kishte sulmuar fizikisht 54-vjeçaren H.I. nga Sellca e Tetovës.

Ajo u mbajt në Stacionin Policor Tetovë për pastrimin dhe dokumentimin e çështjes, pas së cilës do të përgatitet një parashtresë adekuate.

51 vjeçari nga Tetova a.rrestohet në Aeroportin Ndërkombëtar të Shkupit

“Dje (06.04.2021) rreth orës 18:05 në Aeroportin Ndërkombëtar të Shkupit, nëpunësit policor kanë arrestuar 51 vjeçarin nga Tetova, pasi që Read more

Super hajduti nga b.urgu i Idrizovës ka mashtruar 5 biznismen nga Tetova duke u marrë 5.000 eu

SPB Tetovë ka ngritur kallëzim penal kundër 34-vjeçarit nga Shkupi i dyshuar për mashtrim. 34-vjeçari shtatë muaj nga Idrizova, ku Read more

Leave a Reply