Osmani: Autostrada deri në Qafë Thanë gati në vitin 2025!

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani mbrëmë në Click Plus foli edhe për ndërtimin e korridorit 8. Osmani tha se korridori 8 do të përfundojë këtë mandat.

“Qeveria nënshkruajti memorandum drejtpërdrejtë me kompaninë Bechtel-Enka. Kompania Bechtel-Enka do ta projektoj dhe do ta ndërtojë korridorin 8. Është kompani serioze. Korridori 8 do të përfundojë këtë mandat”, tha në Click Plus, Bujar Osmani – Ministër i Punëve të Jashtme.

Pandemia solli shtrenjtimin e ushqimit dhe derivateve të naftës në Maqedoni

Produktet ushqimore në Maqedoninë e Veriut krahasuar me një vit më herët, janë shtrenjtuar për 2.1 për qind . Por Read more

“Tinex” hap në Tetovë super marketin modern – FOTO

Nga 9 prill viti 2021, pas rinovimit, është rihapur marketi “Tineks” në Tetovë. Marketi i ri modern ndodhet në lokacionin Read more

Leave a Reply