Edhe një mafioz nga Shqipëria ka marrë pasaportën e Maqedonisë, ja emri!

Mes personave që u është dhënë pasaportë me identitet të rrejshëmnga policia maqedonase është edhe Florijan Musaj nga Shqipëria, than ë pres konferencën e sotme nënkryetari i VMRO-DPMNE-së, Aleksandar Nikollovski. Sipas tij, bëhet fjalë për një nga anëtarët kyç të “klanit kriminel shqiptar “Baruti” që ka vepruar në veri të Italisë dhe bashkë me bandën “Bushi” në bashkëpunim me mafian italiane, ka furnizuar Evropën me kokainë.
Musaj, pasaportën maqedonase e ka marrë nga policia maqedonase më datë 17.07.2019 dhe në të qëndron fotografia e tij, por me emrin e rrejshëm Naum Filo.

Pandemia solli shtrenjtimin e ushqimit dhe derivateve të naftës në Maqedoni

Produktet ushqimore në Maqedoninë e Veriut krahasuar me një vit më herët, janë shtrenjtuar për 2.1 për qind . Por Read more

“Tinex” hap në Tetovë super marketin modern – FOTO

Nga 9 prill viti 2021, pas rinovimit, është rihapur marketi “Tineks” në Tetovë. Marketi i ri modern ndodhet në lokacionin Read more

Leave a Reply