Edhe një mafioz nga Shqipëria ka marrë pasaportën e Maqedonisë, ja emri!

Mes personave që u është dhënë pasaportë me identitet të rrejshëmnga policia maqedonase është edhe Florijan Musaj nga Shqipëria, than ë pres konferencën e sotme nënkryetari i VMRO-DPMNE-së, Aleksandar Nikollovski. Sipas tij, bëhet fjalë për një nga anëtarët kyç të “klanit kriminel shqiptar “Baruti” që ka vepruar në veri të Italisë dhe bashkë me bandën “Bushi” në bashkëpunim me mafian italiane, ka furnizuar Evropën me kokainë.
Musaj, pasaportën maqedonase e ka marrë nga policia maqedonase më datë 17.07.2019 dhe në të qëndron fotografia e tij, por me emrin e rrejshëm Naum Filo.

About admin

Check Also

Musa Xhaferi dhe biznismeni nga Tetova bëjnë miliona euro me bizneset

Një kompani në pronësi të djemve të Musa Xhaferit dhe biznesmenit tetovar Azbi Ibrahimi, U-Power …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *