51 vjeçari nga Tetova a.rrestohet në Aeroportin Ndërkombëtar të Shkupit

“Dje (06.04.2021) rreth orës 18:05 në Aeroportin Ndërkombëtar të Shkupit, nëpunësit policor kanë arrestuar 51 vjeçarin nga Tetova, pasi që gjatë kontrollit kanë konstatuar se ai figuron në listën e personave që kërkohen me masën “arrest”. Pas arrestimit personi është dërguar në burgun e Idrizovës, informojnë nga Ministra e Punëve të Brendshme.

Në orë p olicore, v idhen tre dyqane në qendër të Tetovës FOTO

Vidhen tre dyqane në qendër të Tetovës, dy butiqe për veshje si dhe një dyqan me çanta, sipas informatave të Read more

Tetovë: Transmetonte kanale IPTV, bie në pranga një person

Dje (12-prill) prej ora 13.00 deri në orën 18.00, efektivët e policisë të SPB Tetovë kanë bastisur shtëpinë dhe mjediset Read more

Leave a Reply