Qeveria merr vendim të lejojë dasmat deri në 10 persona

Qeveria e Kosovës ka ndërmarr masat e reja anti-COVID, në mesin e tyre është ndalimi i qarkullimit të qytetarëve nga ora 22:00 deri në 05:00, përveç në rasteve urgjente.
Sipas këtij vendimi, lejohet mbajtja e dasmave dhe ahengjeve familjare, por vetëm me 10 persona.

21. Ndalohen të gjitha grumbullimet me rrezikshmëri të lartë të shpërndarjes së infeksionit me më shume se 10 persona (mbledhjet, seminaret, trajnimet, dasma, ahengje familjare, homazhe, e të ngjashme). Përjashtimisht, mbajtja e pamjes ndalohet.

Euronews / Si apatia e BE ndaj zgjerimit mund të bashkojë Kosovën me Shqipërinë?

Në një vizitë në Shqipëri në mars, kryeministri i ri i Kosovës, Albin Kurti, u bëri thirrje shqiptarëve të votojnë Read more

Profesori nga Kosova: PEJA ka qenë bastion serb, osmanët e kolonizuan me shqiptarë

PEJA: Bastioni serb dhe “Lulja e Metohisë” të cilën osmanët e kolonizuan me shqiptarë duke i shpërngulur sllavët/serbët Profesori i Read more

Leave a Reply