A.ksident trafiku mbrëmë në rrugën Shkup-Bllacë, 6 persona të lënduar

Mbrëmë rreth orës 22:00 ka ndodhur një a.ksident trafiku në rrugën Shkup-Bllacë në afërsi të Stenkovecit, me çrrastë janë përplasur dy makina njëra me targa të Shkupit dhe tjetra me targa të huaja. Për pasoj kanë mbetur të lënduar 6 persona.

Alsat mëson se në aksident janë përfshi një veturë e tipit “Mercedes” me targa të Shqipërisë dhe vetura “Mazda” me targa të Shkupit. Përplasja ka ndodhur në momentin kur automjeti Mazda me targa të Shkupit i ka prerë rrugën me qëllim që të hyjë në pompën e benzinës Mercedesit me targa të Shqipërisë që vinte në drejtim të Shkupit. Sipas dëshmitarëve shkak i aksidentit është mungesa e dukshmërisë së vijave.

Pandemia solli shtrenjtimin e ushqimit dhe derivateve të naftës në Maqedoni

Produktet ushqimore në Maqedoninë e Veriut krahasuar me një vit më herët, janë shtrenjtuar për 2.1 për qind . Por Read more

“Tinex” hap në Tetovë super marketin modern – FOTO

Nga 9 prill viti 2021, pas rinovimit, është rihapur marketi “Tineks” në Tetovë. Marketi i ri modern ndodhet në lokacionin Read more

Leave a Reply