Hajdutët gjatë orës policorë në Tetovë, vjedhin bankomatin me mija euro

Me datë 15.03.2021 në orët e hershme të mëngjesit gjatë orës policore në Tetovë është g.rabitur bankomati i TTK Banka, njofton portali Shqipmedia.

TTK Banka ka njoftuar se bankomati i saj numër 4 afër shtëpisë së armatës në këtë qytet nga gjithsej gjashtë që ka në Tetovë me datë 15.03.2021 gjatë orës policore në Tetovë është g.rabitur dhe nga kasaforta janë marrë 1.3 milion denarë ( rreth 20 mijë euro).

TTK Banka ka paraqitur rastin në Polici ndërsa i siguron klientët e saj se paratë e vjedhura kanë qenë të sigurara.

Shqipmedia

Edhe shoferi i Bilall Kasamit tallet keq me popullin

Shoferi personal i kreut të Lëvizjes Besa, Jakup Kasami një koment në rrjetet sociale në “Facebook”, duke dashur të ironizoj Read more

Në orë p olicore, v idhen tre dyqane në qendër të Tetovës FOTO

Vidhen tre dyqane në qendër të Tetovës, dy butiqe për veshje si dhe një dyqan me çanta, sipas informatave të Read more

Leave a Reply