15 vende pune ME dhe PA fakultet në Tetovë – APLIKO

 1. Setec: Referent për shitje në Tetovë

SETEK gjithqka nga teknika është lider në repartin e IT, Audio video dhe Teknikës së bardh, i cili ne tregun e Maqedonisë është prezent 27 vjet. SETEK  gjithqka nga teknika posedon linjën distributive më të madhe ne Maqedoni e cila përbehet  me më shumë se 500 kompani bashkpuntore- aktive dhe koorperator. Njëkohsisht SETEK gjitqka nga teknika posedon linjën e shitoreve e cila me kontinuitet ritet dhe  për momentin ka 400 të punësuar.

REFERENT PËR SHITJE NË TETOVË

Kualifikimet e duhura:
 • Minimum SSS
 • Aftësi për shitje
 • Përparsi , por jo e nevojshme përvoj paraprake në shitjen prej ndonjërës prej këtyre reparteve, IT, TV, Teknik e Bardh, Aparate të vogla për kuzhinë, Audio dhe video
 • Aftësi me kompjuter, Microsoft Office Pakon,Internet browser
 • Gjuha Angleze meret si përparsi
 • Aftësi për komunikim me blersin
 • Aftësi për punë në grupe
Obligimet dhe Detyrat:
 • Shërbimi i klientëve
 • Pun në kasë
 • Pranimin e produkteve për shitje, renditje dhe mirëmbajtjen e tyre
Ne ofrojm:
 • Pun në mjedis dinamik  me tim profesional
 • Pun në dy ndrime,40 orë në javë
 • Mundësi për përparim dhe ngritje të karrierës
 • Trajnime për përparim në karier

Nëse jeni të interesuar për punë interesante dinamike,njëkohësisht posedoni arsimin e duhur,kualikimet për kryerjen e obligimeve,atëherë na dërgoni  biografin tuaj (CV)-

[email protected]

2. Frigoteknika – Bogovine kërkon

A.Serviser, B.Ekonomist, C.Arkitekt dhe D.Inxhiner të Maqinerisë. Aplikimin tuaj dergoni ne email adresen:

[email protected]

3. Банкарски службеник во експозитура Тетово 

Kвaлификации:
 • Диплома за завршено високо образование;
 • Познавање на работа со компјутери;
 • Познавање на англиски јазик;
 • Висока мотивираност за остварување на зададените цели и за стекнување на нови знаења.
Избраниот кандидат треба да поседува:
 • Одлични организациски и комуникациски вештини;
 • Желба за непосредна работа со клиенти;
 • Прецизност, точност и аналитички пристап во работењето;
 • Афинитети за тимска работа и работа под притисок;
 • Аналитичен пристап кон задачите и реализација во кратки рокови.
Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат наведените услови, потребно е да испратат кратка биографија на македонски јазик на [email protected], или на адреса: Максим Горки бр. 6, 1000 Скопје, најдоцна до 21.03.2021 година.
Се согласувам Банката да може да ги собира, обработува и чува моите лични податоци за потребите на процесот на регрутација за цело време додека трае истиот, а по завршувањето на истиот податоците може да се чуваат во базата на податоци на Банката за регрутациски потреби согласно законсите прописи.
Согласноста може да ја повлечете во секое време со доставување на барање за истото на следниот линк: [email protected]

4.
Tivoli Hotel & Restaurant ·
Restaurant Tivoli ka hapur konkurs per:
Pozita: Kuzhinjer dhe Kamarier/e
Të gjithë aplikuesit me eksperience pune kanë përparesi dhe vlersimi për pagë bëhet përmes eksperiences së punës.
Mob: 071389213
Tel: 044352370

5. Restaurant Lord Tetovë shpalle konkurs për këto vendet pune

Kuzhinier,
Ndihmes – Kuzhiner
Kamarier
Të interesuarit mund të paraqiten në numrin e telefonit: 070919935.
Gjendemi në qendër të Tetovës ish Haybori.

6. Parukiere
Saloni Bliss Beauty Center & Spa
Orarë te plote dhe me sigurim
email: [email protected]
mob: 070 892 777

Kipper kërkon punëtorë në Tetovë dhe Shkup -APLIKO

Kipper kërkon punëtorë në Tetovë dhe Shkup -APLIKO

Ahmeti uron Vetëvendosjen, këto janë fjalët e tij

Shpend Ahmeti, ish-kryetari i Partisë Socialdemokrate (PSD), ia ka uruar fitoren Lëvizjes Vetëvendosje në zgjedhjet e jashtëzakonshme parlamentare, pas publikimit Read more

Leave a Reply