Kipper kërkon punëtorë në Tetovë dhe Shkup -APLIKO

Kipper kërkon punëtorë në Tetovë dhe Shkup -APLIKO

Zeka: Adem Jashari ka pi birra, s’ka pasë kurrgjë t’bëj me këta muxhahadinat

Gazetari Milaim Zeka ka komentuar debatin për Adem Jashari ku u diskutua se a kishte agjëruar apo jo muajin e Read more

Ministria e Financave: Nuk është planifikuar të rriten normat e TVSH-së dhe tatimit

“Në drejtim të infomimit të saktë të publikut, theksojmë se nuk është planifikuar të rriten normat e TVSH-së dhe tatimit Read more

Leave a Reply