Zëvendëskryeministri bullgar: Maqedonia e pengon Shqipërinë të hyjë në BE – VIDEO

Zëvendëskryeministri bullgar, Krasimir Karakaçanov i ka dhënë një intervistë ekskluzive medias në gjuhën maqedonase ZOOM.MK, ku mes tjerash thotë se bullgarët dhe shqiptarët ndër vite kanë bashkëpunuar mes vete.

“Me shqiptarët kemi luftuar bashkë kundër okupatorit serb, duke e theksuar rolin e Hasan Prishtinës”. Ky është mesazhi që dha kryeministri bullgar në një intervistë për zoom.mk

Ai poashtu ka kërkuar nga BE-ja që të ndajë Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut nga paketi i përbashkët pasi Maqedonia e pengon Shqipërinë të hyjë në BE. Ndiqni një pjesë nga intervista më poshtë:

Edhe shoferi i Bilall Kasamit tallet keq me popullin

Shoferi personal i kreut të Lëvizjes Besa, Jakup Kasami një koment në rrjetet sociale në “Facebook”, duke dashur të ironizoj Read more

Në orë p olicore, v idhen tre dyqane në qendër të Tetovës FOTO

Vidhen tre dyqane në qendër të Tetovës, dy butiqe për veshje si dhe një dyqan me çanta, sipas informatave të Read more

Leave a Reply