Tentim për vrasje në kafeterinë “Sulltan”

Shkup – Mbrëmë rreth orës 19:00 Alsat mëson se një persona ka gjuajtur me armë zjarri (pistoletë) në një kafene në lagjen e Butelit, gjegjësisht bëhet fjalë për incident në kafenenë “Sulltan” në Butel të Shkupit.

Sipas informatave që posedon Alsat, plumbat kanë pasur për shënjestër një këshilltar komune dhe një person tjetër, të cilët në momentin e ngjarjes ndodheshin në të njëjtën tryezë.

Sipas të dhënave, bëhet fjalë për larje hesapesh. Personi në tryezë, siç mëson Alsat ka qenë i afërt me Sedat Peker, shtetasin turk që u përzu nga Maqedonia 1 muaj më parë.

Leave a Reply