Tetovë: Ndeshje në komunikacion, shkak bora – FOTO

Një aksi.dent komuikacioni ka ndodhur në rrugën magjistrale Tetovë-Jazhincë respektivisht në fshatin Poroj por fatmirsisht nuk ka të lënduar.

A.ksidenti ka kaluar pa pasoja të mëdha. Rrugët e Tetovës sot i ka kapluar bora dhe ngrica.

Leave a Reply