Kushtrim Ahmeti & Allegro me këngë të re: “Kreshtat e Kosovës” – VIDEO

Këngëtari nga Gjilani Kushtrim Ahmeti dhe bendi Allegro vin me një këngë të re “Kreshtat e Kosovës”. Kënga përcjellet me një videoklip dhe është me motive patriotike.

Leave a Reply