Shkëndija, Renova dhe Shkupi përfitojnë gati gjysëm milion euro

Afër 500 mijë euro kanë përfituar 3 klubet shqiptare të futbollit në Maqedoni nga paketat vaucher që i ndan Agjencia për rini dhe sport. Shkëndija e Tetovës ka përfituar 175 mijë euro, KF Shkupi 160 mijë euro dhe Renova 153 mijë euro, njofton portali Shqipmedia.

Të gjitha klubet sportive në Maqedoni kanë përfituar vaucher po tre ekipet e para që më shumti kanë përfituar janë ekipet e lartpërmendura.

Edhe në volejboll, Shkëndija ka përfituar 20 mijë euro, Liria e Zherovjanit dhe Universiteti i Tetovës 22 mijë euro.

LISTA E PLOTE KETU

Leave a Reply