Zbulohet se pse u bë Shpat Kasapi këshilltar i Grubit, kjo gjë e vërteton

Faqja “Lolita” në Facebook një faqe që bën me mjeshtri sarkazëm, ka filluar tani të meret me shqiptarët e Maqedonisë pasi deri sot ka ironizuar me shqiptarët e Shqipërise dhe të Kosovës. Ajo ka gjet edhe përgjigjen se pse u bë Shpat Kasapi këshilltar te Grubi…😀

.

.

.

.

Leave a Reply