Sami Lushtaku rrëfen si e bleu 50 euro arin dhe e shiti mbi 5 mijë euro

Ish-kryetari i Skenderajt, Sami Lushtaku, në emisionin “Kallxo Pernime” ka rrëfyer pasurinë e tij.Lushtaku ka treguar për pasurinë që e kanë pasur para luftës dhe pasurinë që e kanë krijuar pas luftës.“Unë para luftës i kam pasë 3 shpia. I kemi pasë dy lokale tona. Një lokal në Skenderaj dhe një market në fshat. I kena pasë edhe dy kerre”, tha Lushtaku.

“Mas luftës, unë kam një shtëpi në Skenderaj. E kemi privatizu me një shok temin një lokal në Skenderaj që ka kushtu diku 65 mijë euro. E kam privatizu shumë herët. Nuk e di sa metra lokali ka qenë. Unë kam hy në kredi me marrë. Kur jam kanë unë në burg, jemi detyruar me shit lokalin. Nuk e di sa e kemi shitë”, tha Lushtaku.

Leave a Reply