“Buba” bisedon me disa ekipe, rrit pazarin

Partizani i Tiranës nuk është dorëzuar ende për firmën e Ferhan Hasanit. Fantazisti kishte bisedime zyrtare me klubin indian, Çenai, por deri më tani nuk ka një firmë në kontratë. Në rast se ky klub nuk ia plotëson kushtet Hasanit, atëherë Partizani pritet të përfitojë, duke sjellë në kryeqytet 30- vjeçarin. Në garë për “Bubën” është dhe ekipi i Tiranës, Shkëndija dhe Drita e Gjilanit.

Ferhan Hasani “Buba” si duket do të zgjedh ofertën më të mirë dhe më të përshtatshmë për të.

Leave a Reply