Tetovari vjedh paratë nga aparati i kazinos

Me 09.01.2021 rreth orës 12.50 nga zyrtarët policor të SPB Tetovë është arr*estuar G.B.(45) nga fshati Jancishte Tetovë duke vepruar pas paraqitjes së më hershme në ora 08.00 nga D.S.(30) nga fshati Jancishte se në periudhën nga 01.30 deri në ora 07.20 në një objekt-kafe bar me aparate për lojëra të fatit është futur brenda dhe në njërin prej aparateve ka vjedhur para.

Paratë e vjedhura janë gjetur te i padituri dhe pas dokumentimit të rastit kundër tij do të ngritet padi adekuate penale.

Leave a Reply