Për së treti herë bastiset lokali në Tetovë, kapen valltare të huaja

Sot në orët e hershme të mëngjesit me datë 10.01.2021 në një objekt hotelierik në afërsi të pik pagesë rrugore Tetovë – Gostivar, gjatë një kontrolli të përbashkët mes policisë dhe Inspektoratit Shtetëror të Tregut, janë kapur rreth 18 persona brenda objektit. Ata kanë punuar si valltare dhe me shtetësi nga Rusija, Ukraina, Bullgaria, Sërbia, BdheH, Letonia dhe tre shtetase nga Maqedonia. Ata do të depërtohen nga shteti.

Policia ka arrestuar personin A.A (30) pasi i është gjetur pistoletë, transmeton lajmin portali Shqipmedia nga buletini policor.

Leave a Reply