Tri postime që tregojnë se dikush është i palumtur!

Ekspertët kanë veçuar disa postime, që tregojnë qartë kur dikush nuk është i lumtur.

Postojnë vazhdimsht, madje edhe gjëra pa rëndësi

Këto persona janë të varur shumë nga teknologjia dhe nuk e imagjinojnë dot jetën e tyre pa bërë një status. Mjafton të jenë në qendër të vëmendjes.

Tri postime që tregojnë se dikush është i palumtur!
Postojnë arritjet personale

Jeta boshe i detyron të tregojnë të tjerëve çdo gjë që arrijnë. Një postim i tillë në fakt nuk tregon lumturinë por vetëm dëshirën për të plotësuar jetën boshe.

Tri postime që tregojnë se dikush është i palumtur!

Postime romantike

Kërkimet kanë në përfundimin se njerëzit të cilët postojnë foto, apo shprehje romantike për jetën e tyre në çift, në fakt janë të pasigurtë. Nuk është e nevojshme, t’i tregoni të tjerëve sa shumë e doni njëri-tjetrin./M.M-dritare.net

Tri postime që tregojnë se dikush është i palumtur!

Leave a Reply