AD Dauti-Transportsped-Shkup shpall konkurs për Ndihmës Menaxher – APLIKO

AD Dauti-Transportsped-Shkup shpall konkurs për pozicionin e mëposhtëm:

Titulli i punës:

Ndihmës Menaxher për Transport dhe Logjistikë Ndërkombëtare (1)

Parakushtet për punën e dhënë:

1. Me arsimin e lartë të përfunduar.

2. Me ose pa përvojë pune.

3. Njohja e anglishtes ose italishtes konsiderohet si përparsi gjatë selektimit.

4. Njohuri për aplikimet e MS Office dhe përdorimin e Internetit.

5. Patent shoferi kategorija B.

Të gjitha aplikimet së bashku me CV-në tuaj të paraqiten në ambientet e kompanisë sonë me vendndodhje në Saraj, adresa: Rruga 1723 nr. 20 Saraj / Shkup, ose në adresën e e-mail: [email protected]

Dokumentacioni i kërkuar:

– kopjen e diplomës për arsimin e mbaruar,

– kopje e kartës së identitetit

Telefon kontakti: 071 395 680

Konkursi është i hapur 7 ditë nga shpallja e tij (04.12.2020-11.12.2020).

Zeka: Adem Jashari ka pi birra, s’ka pasë kurrgjë t’bëj me këta muxhahadinat

Gazetari Milaim Zeka ka komentuar debatin për Adem Jashari ku u diskutua se a kishte agjëruar apo jo muajin e Read more

Ministria e Financave: Nuk është planifikuar të rriten normat e TVSH-së dhe tatimit

“Në drejtim të infomimit të saktë të publikut, theksojmë se nuk është planifikuar të rriten normat e TVSH-së dhe tatimit Read more

Leave a Reply