Kjo është vetura luksoze e djalit të Gilit

Djemtë e çiftit të njohur Gili e Ilir Berani, janë bërë mjaftë të njohur e të përfolur edhe në publik.

Teksa Roberti flitet për jetën e tij private dhe lidhjen e fundit, që është bërë mjaftë aktuale, Redoni po komentohet për hyrjen në muzikë.

Djali i dytë i Gilit dhe Ilirit po e vazhdon rrugën e tyre, pasi ka hedhur hapat e parë në estradë, gjegjësisht në botën e muzikës.

Këngëtari i hitit “Aktore”, që gjithashtu po duket mjaftë mirë dhe modern, ka pozuar pranë një veture luksoze.

Leave a Reply