“Dauti Komerc” hap vende pune në Tetovë – APLIKO

Kërkohen disa shoferë me kategori C për rajonin e Tetovës:

Dërgoni biografinë tuaj, bashkë me diplomën e shkollës së mesme, kopjen e lejes dhe kopjen nga certifikata e lindjes në emailin:

[email protected]

Konkursi është i hapur 10 ditë. ( 24.11.2020– 03.12.2020 ).

Tel: 071/326-901,

Arifi: Do të bëhet rikonstruimi i rrugës Tetovë – Xhepçisht

Sot në vizitë punë në komunën e Tetovës ishte ministri për Transport dhe Lidhje në RMV Z. Blagoj Boçvarski si Read more

A do të kandidojë Teuta Arifi edhe për një mandat, ja përgjigja e saj

Kryetarja e Komunës së Tetovës Teuta Arifi, sot në konferencë për media e la të hapur mundësinë për të kandiduar Read more

Leave a Reply