LSDM dhe BDI me kandidat shqiptar për Shkupin?

Portali maqedonas Dokazm para disa ditëve shkruante se gjatë bisedimeve për qeverinë BDI dhe LSDM janë marrë vesh që në Shkup të kandidojnë së bashku më një figurë apartiake por shqiptare. Të njëjtë mbrëmë e tha edhe sekretari gjeneral i ASH-së Arben Taravari se BDI me LSDM do të shkojnë së bashku në Zgjedhje Lokale dhe se ASH do të shof mundësinë e koalicionit me VMRO-DPMNE-në.

Por kush mund të jetë kandidati shqiptar më i përshtatshëm për kryetar të Shkupit, sipas asaj që supozon portali Shqipmedia ai do të jetë ish ministri i Shëndetsisë Imer Selmani.Shqipmedia

Leave a Reply