Ofendoi policët në detyrë, arrestohet 47 vjeçari nga Gostivari

Dje (19-nëntor) rreth orës 12.00, në rrugën “Majori Çede Filipovski” në Gostivar, efektivët e policisë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar e kanë arrestuar personin S.B. (47) nga Banjica e Poshtme e Gostivarit, i cili është sjellë në mënyrë agresive, ka refuzuar të identifikohet dhe ka ofenduar dhe nënçmuar zyrtarët e policisë gjatë kryerjes së detyrës në fushën e trafikut. Çështja ndaj tij është duke u shqyrtuar, pas çka do të pasojë parashtresë adekuate.

Grabitje e armatosur në Tearcë të Tetovës

Dy persona me maska dhe armë kanë vjedhur para nga një bastore në fshatin Tearcë të Tetovës. Policia nuk ka Read more

Tetovari arrestohet në spital, për sjellje agresive

Me datë 21.11.2020 rreth orës 21:50 Policia e Tetovës ka marrë thirrje se në Spitalin Klinik një person në mënyrë Read more

Leave a Reply