Aksion i madh policor mbrëmë në Çair të Shkupit

Pesë persona të kërkuar janë arrestuar mbrëmë nga policia në Çair të Shkupit.
Nga Ministria e Punëve të Brendshme kanë njoftuar se të arrestuarit janë: XH.M (25), M.SH(26), E.I(!8) dhe S.R (20), persona këto të cilët kanë qenë të dyshuar për krime sipas nenit 236 dhe 149 nga ligji penal i Maqedonisë së Veriut respektivisht grabitje të mëdha, pengmarrje etj etj.Shqipmedia

Lëvizja Antibixhoz kërkon mbylljen e kazinove, njëjtë si lokalet

Lëvizja Antibixhoz kërkon mbylljen objekteve për lojëra të fatit, ashtu sikurse objketet hotelierike. Sipas tyre, mbyllja e kafeneve,r estoranteve dhe Read more

BDI në Çair për të hedhur një lopatë çimento! Vërehen ndasitë në grupe – VIDEO

I gjithë kuadri i BDI-së duke filluar nga ministrat, drejtorët e deputetët erdhën sot në stadiumin e Klubit të futbollit Read more

Leave a Reply