Gjuatje me armë në Haraqinë pas burrit të kryetares Milikije Halimi

Mbrëmë rreth orës 23:30 në Haraqinë respektivisht para objektit të komunës ka patur një zënkë dhe krisma me armë. Sipas portalit maqedonas Infomax është gjuajtur me armë ndaj bashkëshortit të kryetares së komunës së Haraqinës Milikije Halimi. sipas portalit në fjalë ndaj Agron Halimit ka gjuajtur një tjetër grup nga Haraqina. Deri në këto momente policia nuk ka dal me lajm zyrtar rreth ngjarjes.Shqipmedia

Gjermania lehtëson masat për Krishtlindje

Bllokimi i pjesshëm në fuqi në Gjermani do të zgjatet deri më 20 dhjetor. Për Krishtlindje kufizimi i kontakteve do Read more

Doktor Rexhaili: Nuk kisha rekomanduar vaksinim masiv të popullatës

Doktor Rexhaili: Në lidhje me vaksinën, mjeku thotë, që edhe vaksina është temë kontra verse, adijuvanti është ai që I Read more

Leave a Reply